B&B DE BONDERBEI

WAT TE DOEN?

RONDLEIDING WELROYFRUIT

Bezoek ons eigen aardbeibedrijf gelegen achteraan B&B De Bonderbei. Ontdek van dichtbij hoe de hele proces van stekje tot aardbei in elkaar zit. Misschien kom je Frank, Sven of Sarah wel tegen tijdens de wandeling. Zij antwoorden met plezier op uw vragen!

Onze gasten krijgen een grondplannetje mee waarop een route doorheen ons bedrijf uitgestippeld staat.

20230321_091911

BELEEF HASPENGOUW

Haspengouw heeft een enorm rijke geschiedenis, duik in tal van deze activiteiten om Haspengouw op en top de beleven. Plezier en gezelligheid verzekerd.

Bij ons kan u elektrische fietsen huren om onze prachtige streek te ontdekken. De kostprijs hiervan bedraagt 25 euro per fiets per dag. Vanaf de 3de dag is dit nog maar 15 euro. Wij hebben ook een overdekte, afgesloten fietsenberging beschikbaar voor onze gasten.

Limburg staat bekend voor zijn enorm uitgebreide netwerk van Fietsknooppunten. De Bonderbei ligt pal op dit netwerk tussen het knooppunt 144 en 145. Er bevinden zich dan ook tal van ervaringsroutes in Limburg. Zo kan u bij ons Fietsen door het Water, Fietsen door de Bomen, Fietsen door de Heide en binnenkort zelfs Fietsen onder de Grond!

Typisch Haspengouw:

 

Op een regenachtige dag:

 

Voor jong en oud:

 

Nationaal park hoge kempen:

 

SMUL HASPENGOUW

Bij een dag of weekend uitstap mogen de lokale culinaire gerechten niet ontbreken. Onderstaande lijst is door ons kritisch samengesteld als enkele absolute trekpleisters voor de honger en de dorst.

SHOP HASPENGOUW

Wil je graag slenteren door de winkelstraten? De duurste winkelstraat van Vlaanderen bezoeken, een op en top gezellig stadje net over de grens? Top merken aan outlet prijzen? Ontdenk onze diverse winkels, plezier verzekerd:

 

Shoppen in hasselt

ONTSPAN HASPENGOUW

Ontspannen en ontstressen van de drukke werkweken. Ook dit kan in hartje Haspengouw, je zal er van versteld hoe de Haspengouwse lucht en omgeving je zal helpen om vol energie de nieuwe werkweken terug in te vliegen.