B&B DE BONDERBEI

WAT TE DOEN?

RONDLEIDING WELROYFRUIT

Bezoek ons eigen aardbeibedrijf gelegen achteraan B&B De Bonderbei. Jurgen, Frank en Sven van Welroyfruit leggen jullie graag het hele aardbeiproces van A tot Z uit.

Natuurlijk mag er tijdens de rondleiding ook geproefd worden van enkele Haspengouwse aardbeien van eigen teelt.

Duur: 1,5 uur
Kostprijs: Tot 8 personen: 50 euro, vanaf 9 personen: 4 euro per persoon extra
Inbegrepen: Rondleiding op het domein, professionele uitleg over het hele teeltproces, proeven van de fruitsoorten (afhankelijk van het seizoen: aardbeien, appels, peren, frambozen).

welroy1

BELEEF HASPENGOUW

Haspengouw heeft een enorm rijke geschiedenis, duik in tal van deze activiteiten om Haspengouw op en top de beleven. Plezier en gezelligheid verzekerd.

Typisch Haspengouw:

 

Op een regenachtige dag:

 

Voor jong en oud:

 

Nationaal park hoge kempen:

 

SMUL HASPENGOUW

Bij een dag of weekend uitstap mogen de lokale culinaire gerechten niet ontbreken. Onderstaande lijst is door ons kritisch samengesteld als enkele absolute trekpleisters voor de honger en de dorst.

SHOP HASPENGOUW

Wil je graag slenteren door de winkelstraten? De duurste winkelstraat van Vlaanderen bezoeken, een op en top gezellig stadje net over de grens? Top merken aan outlet prijzen? Ontdenk onze diverse winkels, plezier verzekerd:

 

Shoppen in hasselt

ONTSPAN HASPENGOUW

Ontspannen en ontstressen van de drukke werkweken. Ook dit kan in hartje Haspengouw, je zal er van versteld hoe de Haspengouwse lucht en omgeving je zal helpen om vol energie de nieuwe werkweken terug in te vliegen.